Autobanden zoeken
Afspraak maken
Onderhouds­offerte

Onderhoudsofferte

Het aanvragen van een onderhoudsofferte bij Premio biedt transparantie, professionele service, kostenbesparing op de lange termijn, garantie en gemak. Het is een verstandige keuze om ervoor te zorgen dat je voertuig goed wordt onderhouden en om onverwachte problemen te voorkomen.

Yokohama banden

Sinds de oprichting is Yokohama’s focus als bandenfabrikant geweest om banden van de hoogste kwaliteit te produceren, aangezien banden een onderdeel zijn dat cruciaal is voor de veiligheid van voertuigen.

Dankzij de loyaliteit van de klanten, produceert en levert het bedrijf nu banden naar bestemmingen over de hele wereld. Een product leveren dat dient om klanten in het dagelijks leven te ondersteunen en hen volledig tevreden te houden.

LOGO YOKOHAMA

De Yokohama fabrieken

Ze hebben niet alleen bandenfabrieken in Japan maar ook op onze overzeese locaties met geavanceerde productiefaciliteiten en geavanceerde technologische standaarden om het hoogste kwaliteitsproduct te produceren. Hun belofte is om producten te leveren waar klanten over de hele wereld dol op zijn.

Bij Yokohama zijn ze zich zeer bewust van de veranderende tijden, wat betekent dat ze nooit hun passie verliezen om de veiligheid, kwaliteit en prestaties continu te verbeteren, ongeacht waar de banden worden geproduceerd.