Autobanden zoeken
Afspraak maken
Onderhouds­offerte

Onderhoudsofferte

Het aanvragen van een onderhoudsofferte bij Premio biedt transparantie, professionele service, kostenbesparing op de lange termijn, garantie en gemak. Het is een verstandige keuze om ervoor te zorgen dat je voertuig goed wordt onderhouden en om onverwachte problemen te voorkomen.

Hankook Banden

De eerste bandenproducent in Korea

Hankook, in 1941 opgericht als de Chosun Tire Company (de eerste fabriek voor autobanden in Korea), ontplooide een visie in een tijdperk waarin de zaden voor de vroege industrialisatie werden gezaaid in een land waar de middelen ontbraken om succesvol te kunnen groeien.

LOGO HANKOOK

Zelfs door het ontbreken van faciliteiten en voorraden werd het enthousiasme niet getemperd om banden met een goede kwaliteit te produceren en te ontwikkelen. Trots op haar aandeel in de ontwikkeling van de Koreaanse bandenindustrie, herstelde het Hankook-team van de oorlog, door in alle disciplines binnen de onderneming hard te werken en het fundament te leggen voor het bedrijf waar het tegenwoordig voor staat.

Met een instelling die is gericht op industrie en technologische vooruitgang, was Hankook in staat om zichzelf als een hoeksteen van de industriële vooruitgang in Korea neer te zetten.

Rijprestaties die verder gaan dan mobiliteit

Met perfecte remkracht, een uitstekende handling en rijcomfort en gegarandeerde veiligheid, zorgt onze technologische expertise voor ongekende rijprestaties die veel verder gaan dan het gewoon mobiel zijn.

Rijbeleving

Het is bij Hankook de bedoeling om, vanaf het moment dat de bestuurder de motor start, een veiliger, plezieriger en comfortabeler rijervaring mogelijk te maken. Wij streven naar dat gevoel en zijn verheugd dat wij achter de band staan die deze ultieme Driving Emotion aan de klant biedt.

Met vertrouwen rijden

Banden en veiligheid bij het autorijden gaan hand in hand en de bestuurders moeten zich op hun gemak voelen als ze rijden. Bij slecht weer of onder zware omstandigheden, onze technologisch geavanceerde banden komen altijd tegemoet aan de behoeften van onze klanten en bieden alle vertrouwen aan zowel de bestuurder als de passagiers, zodat zij verzekerd zijn van een veilige en prettige rit.

Opwindend rijden

De drang naar prestaties en motorische prikkels is latent aanwezig bij iedere bestuurder, en Hankook stimuleert dit persoonlijke gevoel door het ultieme rijplezier aan te bieden. Onze banden bieden volledige controle op het gebied van snelheid en richting en staan garant voor de veiligheid en het rijcomfort dat de bestuurders onderweg verwachten.

Met voldoening rijden

Een rijervaring waar de bestuurder voldoening uit haalt, moet vanzelfsprekend zijn en een voorrecht waarvan iedereen moet kunnen genieten, en dat kan alleen door middel van wereldwijde innovaties worden bereikt. Met onderzoeks- en ontwikkelingscentra op vijf strategische locaties in de wereld, ontwerpt Hankook de meest optimale banden voor het rijden op de weg, met specifieke eigenschappen voor de bestuurders in ieder land. Om tegemoet te komen aan een wereldwijde bescherming van het milieu, hebben wij milieuvriendelijke producten met maximale efficiency ontwikkeld, die voldoen aan de hoogste normen en een ultieme rijervaring garanderen.

Rijden met trots

Als aanvulling op onze geavanceerde technologie, proberen we te allen tijde, door onze kennis t.o.v. milieuvriendelijkheid te vergroten, ons respect voor de natuur te tonen. Wij willen altijd een stap voor lopen bij de ontwikkeling van innovatieve technologieën. Dit zorgt voor een toegevoegde waarde en verhoogt de kans op milieuvriendelijker auto’s in de toekomst.