Autobanden zoeken
Afspraak maken
Onderhouds­offerte

Onderhoudsofferte

Het aanvragen van een onderhoudsofferte bij Premio biedt transparantie, professionele service, kostenbesparing op de lange termijn, garantie en gemak. Het is een verstandige keuze om ervoor te zorgen dat je voertuig goed wordt onderhouden en om onverwachte problemen te voorkomen.

Velgschade

Er zijn verschillende soorten velgschade. Bijvoorbeeld lichte schade zoals krassen, maar ook ernstigere schade zoals scheuren of deuken in de velg. Wij bij Premio Banden en Autoservice hebben een ruime ervaring, wij kunnen het op een vakkundige manier voor u repareren.

Stoeprandschade

Het komt vaak voor dat er met de auto lichtelijk langs een stoeprand gereden wordt. Dit hoeft in principe geen problemen te veroorzaken, wel levert het krassen op. Lichte schade aan de velg behandelen wij vaak met een draaibank, zo frezen wij de krassen zodat deze niet meer zichtbaar zijn. Zitten de krassen dieper in de velg, dan zal deze vaak eerst opgevuld worden met lasmateriaal. Deze word dan ook gefreesd om zo het overtollig metaal te verwijderen.

Kromme velg

Een kromme velg merkt u op het oog misschien niet heel snel op, maar er zijn een aantal manieren om er achter te komen dat ze krom geworden zijn.

  • Een trilling in het stuur
    Mocht u tijdens het rijden een trilling in het stuur voelen, dan zijn het waarschijnlijk de voorvelgen.
  • Een trilling in uw stoel
    Mocht u tijdens het rijden een trilling in uw stoel voelen, dan zijn het waarschijnlijk de achtervelgen.
  • De auto hobbelt
  • Stuur draait vanzelf bij het langzaam rijden
  • Uw auto kan gaan slingeren