Autobanden zoeken
Afspraak maken
Onderhouds­offerte

Onderhoudsofferte

Het aanvragen van een onderhoudsofferte bij Premio biedt transparantie, professionele service, kostenbesparing op de lange termijn, garantie en gemak. Het is een verstandige keuze om ervoor te zorgen dat je voertuig goed wordt onderhouden en om onverwachte problemen te voorkomen.

Fulda banden- Duits erfgoed en kwaliteit

Het bedrijf Fulda vindt zijn oorsprong in de Duitse stad Fulda. Hier maken zij al sinds 1906 banden van hoge kwaliteit.

Tegenwoordig is Fulda een trots lid van de Goodyear-groep en tevens een van de meest populaire bandenmerken onder de Duitse automobilisten.

De kwaliteit van onze banden is te danken aan ons inzicht in de veeleisende producteisen op onze thuismarkt. Met rijomstandigheden die zeer extreem kunnen zijn en klanten die enkel met het beste tevreden zijn, is Duitsland een van ‘s werelds meest uitdagende afzetmarkten voor banden.

Momenteel ontdekken bestuurders van over heel Europa waarom Fulda een verstandige keuze is.

Fulda logo

Rij slim, rij verder: de Fulda-filosofie

Al meer dan een eeuw lang richten zij zich bij het ontwerp van banden op hetzelfde: de combinatie van hoge kwaliteit met een geweldige waarde.

Hun ‘Smart Move’ concept vormt de basis voor de laatste generatie Fulda-banden, die een optimaal evenwicht bieden tussen controle onder alle weersomstandigheden, hoogwaardige Duitse techniek en waarde voor geld.

Fulda racing