Autobanden zoeken
Afspraak maken
Onderhouds­offerte

Onderhoudsofferte

Het aanvragen van een onderhoudsofferte bij Premio biedt transparantie, professionele service, kostenbesparing op de lange termijn, garantie en gemak. Het is een verstandige keuze om ervoor te zorgen dat je voertuig goed wordt onderhouden en om onverwachte problemen te voorkomen.

De geschiedenis van AEZ

Een succesverhaal

De meer dan 20 jaar durende bedrijfsgeschiedenis van AEZ wordt gekenmerkt door regelmatige groei. Het succes van het bedrijf is gebaseerd op de kracht van de ontwerpen, innovatie en uitstekende productkwaliteit, evenals de toewijding aan klantenservice. Het assortiment omvat klassieke wielontwerpen, specifieke wielen voor de 3 Duitse premiummerken Audi, BMW en Mercedes. Natuurlijk bieden ze ook een breed scala aan wielen voor SUV’s en off-roaders.

Kwaliteit

AEZ maakt kwaliteitsborging een hoge prioriteit. Alle AEZ-wielen ondergaan talloze tests en worden grondig onderzocht en gecertificeerd door Duitse TUV’s. Hoogwaardige producten, innovatieve ideeën en het voortdurend instellen van trends zijn ook noodzakelijk voor een stabiele en succesvolle groei. Als Europees marktleider op het gebied van aluminium wielen in de aftermarket van personenauto’s zet AEZ ook voortdurend nieuwe normen in B2B- en B2C-communicatie. De online 3D AEZ wielconfigurator laat bijvoorbeeld niets te wensen over en brengt de koper en geïnteresseerde simpelweg in de digitale wereld van AEZ