Autobanden zoeken
Afspraak maken
Onderhouds­offerte

Onderhoudsofferte

Het aanvragen van een onderhoudsofferte bij Premio biedt transparantie, professionele service, kostenbesparing op de lange termijn, garantie en gemak. Het is een verstandige keuze om ervoor te zorgen dat je voertuig goed wordt onderhouden en om onverwachte problemen te voorkomen.

MAXXIS Banden

Al meer dan 45 jaar levert Maxxis International kwalitatief hoogwaardige banden voor personenauto’s en lichte bedrijfswagens, caravans, fietsen, motorfietsen, ATV’s, aanhangwagens, karts, industriële voertuigen en maai- en groenonderhoudmachines.

LOGO MAXXIS

Maxxis is een van de grootste en meest gerespecteerde bandenfabrikanten ter wereld. De producten zijn in ongeveer 180 landen leverbaar. Maxxis is actief in Azië, Europa en Noord-Amerika en heeft wereldwijd meer dan 30.000 medewerkers. Maxxis streeft er altijd naar om u als klant levenslang aan ons te binden. Als u voor hun banden heeft gekozen, weet u dat u tijdens elke levensfase op ons kunt vertrouwen. Van de kinderfiets uit hun kindertijd tot de voertuigen die ze nu bezitten voor hun werk of hobby. En als hun kinderen een bandenmerk gaan kiezen, dan weten ze dat Maxxis er voor hen zal zijn.