Autobanden zoeken
Afspraak maken
Onderhouds­offerte

Onderhoudsofferte

Het aanvragen van een onderhoudsofferte bij Premio biedt transparantie, professionele service, kostenbesparing op de lange termijn, garantie en gemak. Het is een verstandige keuze om ervoor te zorgen dat je voertuig goed wordt onderhouden en om onverwachte problemen te voorkomen.

Velgreparatie

U rijdt met uw velg tegen een stoeprand aan, een flinke deuk in uw velg. Of misschien bent u tegen een andere obstakel aangekomen en heeft u een deuk of een verbogen velg opgelopen. Wacht dan niet te lang en laat uw velgen en wielen richten door Premio Banden en Autoservice.

Waarom op tijd velgen laten repareren?

Het is zeer slecht om met gedeukte of verbogen wielen door te rijden. Wanneer u een slag in uw wiel heeft worden uw wiellagers en ophangingsdelen onnodig belast. Uw schokdempers gaan op korte termijn stuk.

Bovendien slijten uw banden verkeerd af. Dit komt omdat de band de vervorming op gaat nemen. Dit is niet te verhelpen waardoor u, zelfs na velgen richten, nieuwe banden moet aanschaffen.

Wanneer uw auto gaat trillen dan zit er een slag in uw wiel. Trilt het stuur? Dan is hoogst waarschijnlijk één van de velgen aan de voorkant beschadigd. Voelt u de trillingen in uw stoel? De achterste wielen van uw auto zijn dan beschadigd.

Velgen mercedes

Wat is het richten van velgen en wielen?

Het richten van velgen en wielen betekent dat de oneffenheden uit de velg worden gehaald. De oneffenheden zorgen ervoor dat uw auto onprettig rijdt. Trillingen en afwijkingen bij het sturen zijn een vervelende reactie die door de oneffenheden in het wiel komen.

Hoe werkt het richten van velgen en wielen?

Het is in principe simpel om uit te leggen hoe wij velgen richten; De velgen worden zonder banden in een speciale machine geplaatst. Deze machine zoekt de oneffenheden op en haalt ze er vervolgens uit.

Uw velg is weer perfect rond en u heeft geen last meer van afwijkingen tijdens het rijden.

Velgen + Goodyear Vector 4 Seasons Gen2