Autobanden zoeken
Afspraak maken
Onderhouds­offerte

Onderhoudsofferte

Het aanvragen van een onderhoudsofferte bij Premio biedt transparantie, professionele service, kostenbesparing op de lange termijn, garantie en gemak. Het is een verstandige keuze om ervoor te zorgen dat je voertuig goed wordt onderhouden en om onverwachte problemen te voorkomen.

Dezent lichtmetalen velgen

Dezent vindt zijn oorsprong in de Duitse regio Sauerland, het hart van de metaalverwerking industrie voor de Duitse vervangingsmarkt voor auto’s. Hier werden de kwaliteitskenmerken en technische voorwaarden ontwikkeld die wereldwijd bekend zijn geworden voor lichtmetalen wielen die in Duitsland zijn gefabriceerd.

Met een breed scala aan producten en een eerlijk prijsbeleid, heeft Dezent bijgedragen aan lichtmetalen velgen die een betaalbaar middel zijn geworden voor het individualiseren van personenauto’s in alle maten en klassen.

Hoewel de richtlijn “topkwaliteit tegen redelijke prijzen” zeker als tijdloos kan worden beschouwd, zijn modetrends minder constant. Daarom blijft Dezent het productgamma uitbreiden en blijft het altijd op zoek naar nieuwe trends.