Autobanden zoeken
Afspraak maken
Onderhouds­offerte

Onderhoudsofferte

Het aanvragen van een onderhoudsofferte bij Premio biedt transparantie, professionele service, kostenbesparing op de lange termijn, garantie en gemak. Het is een verstandige keuze om ervoor te zorgen dat je voertuig goed wordt onderhouden en om onverwachte problemen te voorkomen.

Toyo Banden

Toyo Tires staat al 70 jaar voor innovatie, kwaliteit, prestaties en uitstekende service, waaronder 36 jaar in Europa. Gecombineerd heeft de Toyo-groep van bedrijven activiteiten op het gebied van ontwikkeling, productie, testen, distributie en marketing in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië en het Midden-Oosten.

Als gevolg daarvan heeft Toyo Tires een stevige reputatie opgebouwd over de hele wereld. En wie weet banden beter dan de mensen die ze elke dag produceren en verkopen? In Europa wordt Toyo Tyres aanbevolen in tal van tijdschrifttests.

Toyo logo

Het ontstaan

De visie om banden te produceren begon in augustus 1945, toen de grondlegger, Rikimatsu Tomihisa, de Toyo Tire & Rubber Co, Ltd. in Japan oprichtte.

In 1975 werd Toyo Reifen GmbH opgericht in Duitsland, het eerste Europese bedrijf van Toyo Tires. Dit werd gevolgd door Toyo Tire UK in 1981 en
Toyo Banden B.V in 1989 in Nederland.