Autobanden zoeken
Afspraak maken
Onderhouds­offerte

Onderhoudsofferte

Het aanvragen van een onderhoudsofferte bij Premio biedt transparantie, professionele service, kostenbesparing op de lange termijn, garantie en gemak. Het is een verstandige keuze om ervoor te zorgen dat je voertuig goed wordt onderhouden en om onverwachte problemen te voorkomen.

Waarom all-seasonbanden of vierseizoenenbanden?

Rijdt u liever het hele jaar door in plaats van uw banden te verwisselen in de zomer en winter? Kies dan voor all-seasonbanden of vierseizoenenbanden. Deze banden zijn geschikt voor alle weersomstandigheden en bieden u veel comfort en rijplezier.

Wat zijn all-season of vierseizoenenbanden?

Een all-season band of vierseizoenenband heeft eigenschappen van een winter- en een zomerband. Dit komt omdat de profielopbouw en de rubbersamenstelling een combinatie van zomerbanden en winterbanden hebben. Hierdoor functioneren de banden uitstekend in ieder seizoen.

All-Season Goodyear Vector 4-Seasons Gen2

Waarom voor all-season banden kiezen?

Het is veiliger om in de winter niet op zomerbanden te blijven rijden. Wanneer u echter uw auto niet vaak gebruikt kan het vervelend zijn om iedere winter en zomer uw banden te wisselen. Met een all-seasonband hoeft u daar niet meer op te letten.

Een all-seasonband rijdt op zowel nat als op een droog wegdek even comfortabel. Daarnaast zijn sneeuw en modder geen probleem. Zo bent u het hele jaar veilig op de weg.

All-seasonbanden Goodyear Vector 4SEASON GEN2

Voordelen van all-seasonbanden

De voordelen van all-seasonbanden zijn:

  • Tijdsbesparing: geen zomer- / winterbandenwissel (2x per jaar)
  • Kostenbesparing: geen montagekosten, geen opslagkosten, geen aankoop winterbanden en geen aankoop van een extra set wielen
  • Prestaties/veiligheid het hele jaar door: geen problemen bij plotse sneeuwval, of een sterke daling/stijging van de temperatuur
  • Geschikt conform winterbandenwetgeving: als de all-seasonband het sneeuwvloksymbool draagt, is hij conform de winterwetgeving en mag er met deze banden dus bijvoorbeeld naar Duitsland, Oostenrijk enzovoort gereden worden
4Seasons dynamische stijfheid