Autobanden zoeken
Afspraak maken
Onderhouds­offerte

Onderhoudsofferte

Het aanvragen van een onderhoudsofferte bij Premio biedt transparantie, professionele service, kostenbesparing op de lange termijn, garantie en gemak. Het is een verstandige keuze om ervoor te zorgen dat je voertuig goed wordt onderhouden en om onverwachte problemen te voorkomen.

Sneeuwkettingen, alles wat u moet weten

Gaat u in het buitenland op vakantie en gaat u door de sneeuw? Neem dan passende sneeuwkettingen mee, deze bieden extra grip op extreem besneeuwde bergwegen. Er zijn ook wegen waar sneeuwkettingen verplicht zijn, deze worden aangegeven met een verkeersbord. Hierop staat een afbeelding van een band met sneeuwketting.

Zijn sneeuwkettingen echt nodig?

Sneeuwkettingen zijn bedoeld om voor een kort stuk, met beperkte snelheid een zwaar besneeuwde weg op te kunnen rijden. Bijvoorbeeld als u op weg bent naar een wintersportvakantie is het handig om sneeuwkettingen bij de hand te hebben. Er zijn zelfs wegen waar ze verplicht zijn, dit word echter altijd aangegeven met een verkeersbord.

De kettingen worden gemonteerd op de aangedreven wielen. Bij 4×4 voertuigen kunnen deze het beste om de voorwielen gemonteerd worden. Uw Premio specialist weet hier meer over, als u vragen heeft laat u dan informeren bij uw dichtstbijzijnde Premio Banden en Autoservice vestiging.

Maximale snelheid met sneeuwkettingen

Er is een maximale snelheid waar u zich aan moet houden met sneeuwkettingen, deze staat op de verpakking van de set. Let op dat u zich hier aan houdt.

Sneeuwkettingen huren

Gaat u met uw auto naar een gebied waar veel besneeuwde wegen en hellingen zijn? Ze bieden extra grip op sneeuw en ijs. Zo kunt u veilig op weg naar uw wintersportadres. Wilt u sneeuwkettingen huren? Informeer u dan over de mogelijkheden bij de dichtstbijzijnde Premio Banden en Autoservice vestiging.