Autobanden zoeken
Afspraak maken
Onderhouds­offerte

Onderhoudsofferte

Het aanvragen van een onderhoudsofferte bij Premio biedt transparantie, professionele service, kostenbesparing op de lange termijn, garantie en gemak. Het is een verstandige keuze om ervoor te zorgen dat je voertuig goed wordt onderhouden en om onverwachte problemen te voorkomen.

BF Goodrich banden

De geschiedenis van BF Goodrich begint bij Dr. Benjamin Franklin Goodrich, een autodidactische ondernemer met een visie, die in 1870 een onderneming oprichtte die zou uitgroeien tot een van de beste en meest vermaarde ter wereld binnen de sector van de banden.

De erfenis van BF Goodrich vloeit voort uit alle uitdagingen en successen die het mogelijk hebben gemaakt het dagdagelijkse leven van tal van automobilisten overal ter wereld eenvoudiger te maken en ervoor te zorgen dat rijden een steeds veiligere en aangenamere activiteit wordt.

Om dit te bewerkstelligen stellen duizenden medewerkers hun verbeeldingskracht en ingeniositeit ten dienste om steeds beter presterende nieuwe producten te ontwikkelen en een volledig segment van de auto-industrie aan te sturen.

LOGO BF GOODRICH

Rijden met passie en plezier

Bij BF Goodrich maken ze banden voor personen die het beste uit hun voertuig willen halen en die zichzelf bovenal een plezier willen gunnen. Bent u gebeten door de passie van het rijden, dan hoort u er zeker bij! Hun producten worden ontwikkeld door mensen met een ware passie die hun weekends doorbrengen op rotsachtige wegen of die het asfalt uitslijten op circuits in de hele wereld. Hun knowhow werd omgezet in titels in alle wedstrijden waar het merk zich aan heeft gewaagd, van de taxibaan van Sebring tot de stoffige en steile wegen van de Baja. Ze vervullen een scharnierfunctie tussen de overdracht van technologieën van de racewagens naar de auto’s voor de openbare weg waardoor BF Goodrich haar klanten banden kan aanbieden die doordrongen zijn van technologieën, vooral afkomstig uit de racewereld, en die garant staan voor prestaties, kwaliteit en een lange levensduur.