Autobanden zoeken
Afspraak maken
Onderhouds­offerte

Onderhoudsofferte

Het aanvragen van een onderhoudsofferte bij Premio biedt transparantie, professionele service, kostenbesparing op de lange termijn, garantie en gemak. Het is een verstandige keuze om ervoor te zorgen dat je voertuig goed wordt onderhouden en om onverwachte problemen te voorkomen.

Laat uw bandenreparatie uitvoerden door de Premio experts

Een mankement aan uw autobanden? Het is moeilijk in te schatten of uw autoband nog gerepareerd kan worden. Ga daarom naar een vakman die gespecialiseerd is in autobanden en reparaties. Bij Premio Banden en Autoservice werken alleen vakkundige monteurs die uw auto band op een professionele manier repareren, zonder enige beschadiging van de band. Uw banden worden bij ons altijd gedemonteerd, zodat we zowel de binnenkant als de buitenkant kunnen controleren op beschadigingen. Dit is de beste manier van repareren en we gebruiken alleen de beste materialen. Wilt u daarnaast graag een persoonlijk en eerlijk advies ontvangen? Kom dan snel langs bij Premio Banden en Autoservice.

Waarom een bandenreparatie?

Het is vaak goed mogelijk om uw autoband te laten repareren. Het is in de meeste gevallen ook goedkoper om uw band te laten repareren dan nieuwe banden aan te schaffen. Dit is bijvoorbeeld een goede optie wanneer u nog goed functionerende banden hebt. Als u banden heeft die bijna aan vervanging toe zijn, dan is het verstandiger om nieuwe banden te laten monteren.

Wel of geen bandenreparatie?

U heeft niet altijd de keuze of u uw banden wel of niet laat repareren. Sommige banden zijn helaas ook met reparatie niet te redden. Dit moet per band bekeken worden. Hieronder staat beschreven waar het van afhangt.

  • De plek van de beschadiging
    Een belangrijke factor in het wel of niet kunnen repareren van de autoband is de plaats van de schade. Wanneer het loopvlak, het stuk van de auto band dat daadwerkelijk de weg raakt, beschadigd is, is er een goede mogelijkheid om uw band te repareren. Is de autoband op een ander stuk beschadigd, hangt het af van hoe ver de beschadiging is. Een oppervlakkige beschadiging is goed te repareren.

 

  • Doorrijden met een lekke band
    Wanneer u met een lekke band door blijft rijden, veroorzaakt dat extra schade. Niet alleen de band raakt beschadigd maar u riskeert ook de staat van uw velgen. Als u er toch voor kiest om door te blijven rijden op een lekke autoband is de kans groot dat de band zodanig beschadigd raakt op het zijvlak dat reparatie niet meer mogelijk is.

 

  • De omvang van de schade
    De laatste factor dat meetelt is de omvang van de schade. Een beschadiging van grote omvang is lastig te repareren en raden we dan ook af. Beschadigingen met een diameter tot 6 millimeter zijn te repareren.
Bandreparatie laat uw banden repareren bij Premio Banden en Autoservice