Altijd in de buurt

De tuning specialist voor ieder merk

Autobanden zoeken
Afspraak maken
Onderhouds­offerte

Onderhoudsofferte

Het aanvragen van een onderhoudsofferte bij Premio biedt transparantie, professionele service, kostenbesparing op de lange termijn, garantie en gemak. Het is een verstandige keuze om ervoor te zorgen dat je voertuig goed wordt onderhouden en om onverwachte problemen te voorkomen.

Hier klopt het Tuning hart!

Of het nu gaat om extravagante ontwerpen, kleurrijk, eenvoudig, elegant of individueel met een focus op high-performance velgen, bij Premio Tuning zijn er velgen voor elke smaak.
Autoliefhebbers weten het – er zijn massaal tuningvelgen!

 

Bent u op zoek naar de juiste velg? Bij vragen staat Premio Tuning aan uw zijde, wij helpen, adviseren en ondersteunen u bij het maken van de juiste keuze!

 

Of ben je gewoon geïnteresseerd in het tunen van velgen? Dan zit je hier precies goed. Van de basis tot belangrijke informatie voor het kopen van velgen, we hebben in dit artikel informatie en tips op het gebied van het tunen van velgen voor u verzameld.

 

Of test geschikte velgen direct op uw voertuig in de wielenconfigurator.

Wat is velg-tuning?

Tuning komt uit het Engels om te tunen en betekent simpelweg het modificeren van voertuigen. In detail kunnen verschillende delen van de auto, bijvoorbeeld de motor, het chassis of de remmen, worden afgestemd op hun prestaties tijdens het tunen van de auto. Naast de prestaties staat ook de individuele look centraal in de tuningscene. Visuele aanpassingen, zoals bredere banden of veranderingen in de vorm en kleur van de carrosserie, ramen, verlichting en interieuruitrusting hebben meestal geen invloed op de prestaties van het voertuig – maar maken het een echte blikvanger!

 

Hieronder valt ook het gebruik van complete wielensets, dus nieuwe velgen en banden. Als u uw auto absoluut uniek wilt maken, kunt u niet meer zonder de juiste velgen! Aluminium velgen, die in allerlei kleuren, vormen en designs verkrijgbaar zijn, komen hier het beste tot hun recht. Er zijn nauwelijks grenzen aan creativiteit en mogelijkheden – wij bieden voor elke smaak de juiste modellen en ondersteunen u met deskundige knowhow bij uw keuze.
De beste tuning velgen voor uw auto!

 

Smaken verschillen, daarom focussen wij op diversiteit in ons assortiment velgen! En die zijn er ongetwijfeld op het gebied van velgen! Alleen al de verschillende typen en uitvoeringen van velgen, zoals de Y-spaak, stervelg, kruisspaaks, spaakwiel, etc. ondersteunen deze diversiteit.

 

In de wielenconfigurator kunt u het gewenste ontwerp bepalen en de afbeelding gebruiken om de juiste velgen direct weer te geven! Tot slot moet je kiezen tussen sportief, dynamisch, nobel, filigraan of extravagant. Niet makkelijk? Met een 3D wielenconfigurator krijg je het resultaat direct weergegeven op je eigen automodel!

Velg tuning – Wat is toegestaan? Wat niet?

Voor tuningfans geldt de regel: hoe opvallender, hoe beter! Maar let op! Niet alles wat leuk is en de aandacht trekt, mag op de weg.  Sommige wijzigingen kunnen niet in overeenstemming worden gebracht met de Wegenverkeerswet, waaronder de volgende voorbeelden:

  • Coating met zelflichtgevende kleuren
  • Bevestiging van zeer lichtgevende elementen zoals. B LED’s
  • Overtreding van afmetingen, bijv. bij uitstekende onderdelen of extreem grote velgen

Deze extreme afstemmingsmethoden zijn niet rijklaar en daarom verboden.

Het opwaarderen van velgen, bijvoorbeeld door middel van glanspolijsten, is echter toegestaan. Het assortiment geprefabriceerde velgen van tal van velgenmerken is in dit opzicht zo groot dat er voor elk wat wils is, van diepzwarte matte tot hooggepolijste gouden uitvoeringen!

Welke velgen passen op mijn voertuig?

De enorme keuze aan velgen kan in het begin overweldigend zijn. Welke velg is de juiste voor de auto? Naast de individuele look moet de nieuwe set velgen altijd technisch precies op de betreffende banden zijn afgestemd. Als u tijdens het tunen nieuwe velgen op uw auto of motor wilt laten monteren, dient u de gegevens van de fabrikant in de autopapieren in acht te nemen.

Premio tuning partner bij jou in de buurt

Goede ondersteuning en vakkennis kunnen de aanschaf van velgen enorm vereenvoudigen, daarom bieden wij onze klanten bij Premio Tuning uitgebreid advies op locatie.

Vind de Premio Tuning Partner bij jou in de buurt, neem contact met hen op of kom langs op locatie!

 

 

Hoeveel kosten tuning velgen?

Bij Premio Tuning bieden we velgen aan in alle maten en prijsklassen. In onze wielenconfigurator krijgt u een concreet overzicht van de kosten van losse modellen in elke gewenste maat en uitvoering. Daar kunt u ook zien welke velgen op voorraad zijn en tegelijkertijd kunt u een prijsvergelijking uitvoeren. Als u vragen heeft over de kosten van losse velgmodellen of montage, adviseren wij u graag persoonlijk!