Altijd in de buurt

De tuning expert voor ieder merk

Autobanden zoeken
Afspraak maken
Onderhouds­offerte

Onderhoudsofferte

Het aanvragen van een onderhoudsofferte bij Premio biedt transparantie, professionele service, kostenbesparing op de lange termijn, garantie en gemak. Het is een verstandige keuze om ervoor te zorgen dat je voertuig goed wordt onderhouden en om onverwachte problemen te voorkomen.

Tuning accessoires

De duivel zit in de details. Deze uitdrukking kan men ook toepassen op tuning. Want als je niet op de subtiliteiten let, verdwijnen de grotere aanpassingen al snel in het niets.

 

Als je individualisme echt waardeert, kun je ook de diepte ingaan als het om tuning gaat! Tegelijkertijd kunnen de juiste tuning-onderdelen ervoor zorgen dat het spreekwoordelijk muurbloempje met relatief weinig moeite een blikvanger wordt.

Tuning onderdelen & accessoires voor elk budget

Tuning accessoires: de kers op de taart

Zelfs als het onderwerp tuning van accessoires vaak een bijzaak is: eigenlijk kan geen enkele scèneauto zonder de spreekwoordelijke “kers op de taart”. Gloednieuwe velgen met oude wielbouten en geen velgsloten? Ondenkbaar! En we zijn al in het onderdeel”Accessoires”.

 

Als je veel geld investeert in een nieuwe set rollen, wil je deze visueel niet devalueren met oude wielbouten. En ook bescherming tegen diefstal is gewenst.

 

Een ander belangrijk onderwerp bij autotuning is de individualisering van het passagierscompartiment. Hierbij zijn vooral op het voertuig afgestemde vloermatten populair.

 

De redenen zijn duidelijk. In nieuwe voertuigen is de kwaliteit van de vloermatten vaak vrij gemiddeld en vooral wordt er meestal geen waarde gehecht aan design. Bij nieuw aangeschafte gebruikte voertuigen zijn de vloermatten meestal zo versleten dat ze op de één of andere manier moeten worden vervangen.

 

In het geval van vloermatten uit het accessoiregedeelte kun je spelen met de kleur van de boord en zelfs de kleur van het tapijt. Zo wordt een normaal onzichtbaar interieurelement een highlight dat het hele interieur optisch opfleurt!

Handige accessoires in de tuningshop

Naast de accessoires die de look helemaal afmaken, zijn er natuurlijk ook handige accessoires. In het beste geval kunnen deze ook het uiterlijk van een voertuig opfleuren, maar hebben ze vooral een praktische achtergrond.

 

Een populair voorbeeld hiervan zijn kofferbakmatten van hoogwaardig rubbermateriaal. Met een opstaande rand beschermen dergelijke matten het voertuig tegen vocht en vuil. De pasvorm is precies aangepast aan het betreffende voertuigmodel en de af-fabriek beschikbare bevestigingssystemen kunnen nog steeds worden gebruikt. Maar het hoogtepunt is het logo van het betreffende voertuigl in het midden van de mat. Het vooral praktische accessoire brengt een extra visuele factor in het spel.

 

Bandenreparatiesets daarentegen horen meer thuis in het klassieke assortiment tuningonderdelen. Ook als er optisch geen meerwaarde is, heeft u in geval van nood graag een bandenreparatie-optie aan boord.
Low budget tuning onderdelen: de juiste accessoires maken het mogelijk!

 

Niet iedereen kan grote financiële sprongen maken om zijn voertuig absoluut uniek te maken. Soms moeten er in eerste instantie goedkope oplossingen worden gevonden. Een ander doel van low-budget tuningaccessoires is om overgangs- of winterauto’s mooier te maken.

 

Er zijn talloze accessoires die het uiterlijk van duurdere tuningonderdelen vakkundig nabootsen. Een stalen velg kan bijvoorbeeld zonder veel moeite worden opgewaardeerd met een wieldop. Verschillende uitvoeringen en afwerkingsvarianten zijn hier verkrijgbaar en zorgen voor een kleine fractie van de kosten die een set velgen kost. En mocht er een ongewenste aanrijding met een stoeprand plaatsvinden, dan is dat lang niet zo vervelend.

 

Een ander struikelblok voor veel autobezitters is het uiterlijk van oudere uitlaatpijpen. Bij zichtbare montage zijn deze na een fractie van de levensduur van een uitlaatsysteem vaak niet meer zo mooi. Sportieve flair is meestal sowieso uit den boze. In plaats van een volledig nieuwe uitlaatdemper of zelfs de kostbare ombouw naar een sportuitlaatsysteem te gebruiken, kunnen de koopjesjagers onder de tuners het uiterlijk van de uitlaat met veel eenvoudigere middelen verbeteren. Uitlaatsierstukken zijn goedkoop in aanschaf, eenvoudig te monteren en daarmee de snelste weg naar een sportieve afwerking.

U ziet: een individueel gestyled voertuig hoeft niet altijd gepaard te gaan met hoge kosten!

Premio Tuning is uw partner als het gaat om tuning accessoires!

Het maakt niet uit met welk accessoire u te maken heeft: uw Premio-partner staat voor u klaar om u te helpen en te adviseren.