Premio Banden + Autoservice neemt haar verantwoordelijkheid, u toch ook?

 

In verband met het Corona (COVID-19) virus lichten wij u graag in over onze werkwijze en maatregelen. Wij zijn, zolang dat is toegestaan door de instanties, gewoon geopend en heten u dan ook van harte welkom. Graag houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM als u een afspraak heeft en langskomt. Natuurlijk is het ook mogelijk online uw afspraak in te plannen op www.premio.nl.

 

In verband met het coronavirus willen wij u graag attenderen op het volgende:

  • Wij vragen u zich te melden bij onze hoofdingang/receptie en heten u van harte welkom, maar schudden op dit moment geen handen!
  • Heeft u enige vorm van griepklachten, neusverkoudheid, keelpijn of koorts, dan verzoeken wij u om uw afspraak minimaal twee weken te verzetten!
  • Houdt bij de balie minimaal 1,5 meter afstand van de medewerker.
  • Gelieve alle betalingen digitaal met de PIN te doen op de locatie.
  • Alle deurgrepen, sanitair en koffieautomaten worden meerdere malen per dag schoongemaakt.
  • Wij vragen u om auto’s zelf naar de werkplek te rijden. De collega verwijst u naar de juiste garagedeur. U verlaat de auto, leg de sleutel achter de ruitenwisser en loopt door de garagedeur naar buiten en kunt in onze wachtruimte wachten. Wij hebben voldoende ruimte om contact te vermijden, buiten wachten mag ook!
  • Wacht niet in de werkplaats, deze is alleen toegankelijk voor personeel van Premio op het in- en uitrijden na.

 

Plan uw afspraak voor de bandenwissel ook gelijk in! Wij hopen hiervoor op uw begrip en proberen op deze manier een werkbare samenleving te behouden! Wij zijn bereikbaar per telefoon en mail voor overige vragen.

 

Maatregelen kunnen afwijken per vestiging, Volg de aanwijzingen op van de medewerkers van de betreffende locatie.

 

Dank voor uw medewerking.

Premio Banden+Autoservice