Autobanden zoeken
Afspraak maken
Onderhouds­offerte

Onderhoudsofferte

Het aanvragen van een onderhoudsofferte bij Premio biedt transparantie, professionele service, kostenbesparing op de lange termijn, garantie en gemak. Het is een verstandige keuze om ervoor te zorgen dat je voertuig goed wordt onderhouden en om onverwachte problemen te voorkomen.

Welkom bij Premio Van Son

Premio Van Son
Openingstijden
Maandag 08:30-17:30
Dinsdag 08:30-17:30
Woensdag 08:30-17:30
Donderdag 08:30-17:30
Vrijdag 08:30-17:30
Zaterdag 08:30-12:30
Zondag Gesloten

Autoservice Brunssum

Premio Van Son is de bandenspecialist voor alle soorten voertuigen in Brunssum. Wij bieden u een breed assortiment aan kwaliteitbanden en leveren daarbij hoogwaardige bandenservices. Premio Van Son investeert continu in de (bij)scholing & ontwikkeling van de medewerkers waardoor de kwaliteit van service gegarandeerd blijft. Het bandenadvies dat onze medewerkers u geven is in alle gevallen merkonafhankelijk, waardoor u verzekerd bent van de juiste prijs/kwaliteit verhouding!

Velgen

De persoonlijke uitstraling van uw eigen auto, nieuw of enige jaren oud, wordt mede bepaald door vier technisch verantwoorde en goed verzorgde lichtmetalen velgen. Niet voor niets voorzien de meeste autofabrikanten hun topmodellen van lichtmetalen velgen. Bovendien voegen lichtmetalen autovelgen meer toe dan alleen het persoonlijke accent. Lichtmetalen autovelgen zijn in vergelijking met stalen velgen vaker lichter van gewicht en voeren lichtmetalen velgen door de samenstelling en styling, de warmte van de banden en het remsysteem vaak beter af. Bij Premio Van Son kunt u voor een mooie set lichtmetalen velgen, nieuw of gebruikt terecht!

Auto onderhoud

Bij Premio van Son kunt u naast banden ook voor compleet auto onderhoud terecht. Wij bieden naast grote en kleine beurt ook APK en Airco service. Ook bieden we specifieke service voor remmen, uitlaten, schokdempers, trekhaken en accu’s. Teven hebben we alle accessoires en onderdelen in huis waardoor u zker bent van een one-stop-shop.

 

Het team van Premio van Son heet u van harte welkom.

De koffie staat voor u klaar!