Premio Roban

Bredaseweg 223, 4705RN Roosendaal
Openingstijden
Maandag 08:30-17:30
Dinsdag 08:30-17:30
Woensdag 08:30-17:30
Donderdag 08:30-17:30
Vrijdag 08:30-17:30
Zaterdag 09:00-13:00
Zondag Gesloten

Premio Roban

Wat voor auto u ook rijdt, u wilt erop kunnen vertrouwen, ervan genieten. Dat willen we bij Premio Roban ook.

Sterker nog: daar doen we alles aan! Van APK of nieuwe banden tot onderhoud, net wat uw auto nodig heeft, het hele jaar door. Wij regelen het.

We zijn echt klantvriendelijk, snel, en hebben een goede afterservice. Als er een keer wat is, kun je altijd terugkomen, daar doen wij niet moeilijk over. Daar staan we om bekend. We houden gewoon allemaal van auto’s. En we willen heel graag dat onze klanten met plezier de weg op gaan.

Kom langs ofmaak een afspraak en ervaar zelf hoe tevreden u weer

wegrijdt. Tot ziens!

Autobanden zoeken
Afspraak maken
Onderhouds­offerte

Kies werkzaamheden

Bandenservice Roosendaal

Veiligheid en comfort. Dat zijn dé factoren waar de monteurs van de Premio Roban Bandenservice Roosendaal op letten als ze u adviseren over autobanden. Banden zorgen voor grip en stabiliteit en zijn uw enige contact met het wegdek. Goede autobanden voorkomen dat uw auto slipt bij nat of winters weer.

Het profiel van een autoband zorgt ervoor dat water afgevoerd wordt. De monteurs van Premio Roban Bandenservice Roosendaal kijken niet alleen of u voldoende profiel op uw banden hebt. Ze kijken ook naar of u het juiste type bandprofiel voor uw auto hebt, naar uw rijstijl en het type terrein waar u rijdt. Ook letten ze op de weersomstandigheden en of u regelmatig in het buitenland rijdt.

Al deze factoren bepalen wat voor u de meest geschikte autoband en type profiel is. Wanneer mogelijk geven de monteurs van Premio Roban Bandenservice Roosendaal u de keuze uit verschillende bandenmerken en prijsklassen.

 

Onderhoudsbeurt auto

Een onderhoudsbeurt bevordert de rijprestaties en levensduur van uw auto. Deze rijdt hierdoor veiliger en verbruikt minder brandstof. Ook voorkomt het grotere problemen en dure reparaties doordat kleine gebreken in een vroeg stadium gesignaleerd worden.

Welke onderhoudsbeurt uw auto nodig heeft, wordt altijd met u besproken wanneer u bij Premio Roban een afspraak maakt. Dit verschilt namelijk per type auto en de richtlijnen van de fabrikant. Het hangt tevens af van factoren zoals de datum van de laatste onderhoudsbeurt, het uitgevoerde onderhoud en het aantal kilometers dat u sindsdien hebt gereden.

Een onderhoudsbeurt is eigenlijk een controle. Alleen in geval van een defect repareren wij uw auto, waarbij Premio Roban u altijd vooraf een prijsopgave geeft. Daardoor hebt u altijd duidelijkheid over de kosten.

Aanhanger huren

Wilt u een aanhanger huren in Roosendaal? Omdat u bijvoorbeeld gaat verhuizen of tuinafval, zand of grote objecten wilt verplaatsen? Bij Premio Roban kunt u gemakkelijk en snel een aanhanger huren.

We hebben voor elk doel de juiste aanhanger en verhuren zowel open als gesloten aanhangwagens die veilig en betrouwbaar zijn.

Wilt u een aanhanger huren? Controleer dan eerst of u het juiste rijbewijs voor het rijden met een aanhanger hebt. Dit is en blijft uw verantwoordelijkheid.

gesloten_aanhanger_huren-Roosendaal

Winterbanden huren

Winterbanden huren is een goed alternatief voor het kopen van winterbanden. Vooral wanneer u in winterse perioden nauwelijks met de auto rijdt en alleen winterbanden nodig hebt voor een weekje wintersportvakantie. Of als u straks uw auto verkoopt.

Wilt u winterbanden huren, dan wisselt Premio Roban uw banden om en krijgt u gratis een set sneeuwkettingen te leen. Indien gewenst kunnen wij ook uw zomerbanden opslaan in onze bandenopslag.

Wilt u na afloop van uw wintersportvakantie de gehuurde winterbanden kopen? Dan krijgt u de huurkosten retour. Tip: Check hier in welke Europese landen winterbanden verplicht zijn.

Dunlop Winter Sport5 Winterband

Sneeuwkettingen huren

Gaat u op wintersport en heeft u sneeuwkettingen nodig? Bij Premio Roban kunt u sneeuwkettingen huren of kopen. Wij zorgen ervoor dat u met de juiste maat sneeuwketting op pad gaat en niet voor verrassingen komt te staan.

Zeker in wintersportgebieden is het gebruik van sneeuwkettingen aan te raden, want deze bieden extra grip. Sneeuwkettingen zorgen ervoor dat uw auto minder snel wegglijdt. U kunt bij Premio Roban sneeuwkettingen huren voor slechts €1,75 per dag.

Gaat u ook winterbanden huren, dan krijgt u gratis een set sneeuwkettingen van Premio Roban te leen.

Sneeuwkettingen_huren-Roosendaal