Premio Peter de Groot

Donkervoortlaan 2, 3261NE Oud-Beijerland
Openingstijden
Maandag 08:30-17:30
Dinsdag 08:30-17:30
Woensdag 08:30-17:30
Donderdag 08:30-17:30
Vrijdag 08:30-17:30
Zaterdag 08:30-12:00
Zondag Gesloten

Premio Peter de Groot

Peter de Groot is dé banden- en onderhoudsspecialist in Oud-Beijerland. Zoekt u banden voor uw auto, caravan, motor, vrachtwagen, heftruck, scooter of industrie, u kunt bij ons terecht. Wij dragen uiterste zorg voor de montage en het balanceren van de banden. Tevens zijn we hét adres voor uitlijnen van uw wielen wat overmatige slijtage van banden voorkomt.

Autobanden zoeken
Afspraak maken
Onderhouds­offerte

Kies werkzaamheden

Premio Banden en Autoservice Peter de Groot Oud-Beijerland

Banden vormen het enige contact tussen uw auto en het wegdek. Daarom vinden wij goed advies heel belangrijk. Het advies is altijd gericht op uw persoonlijke situatie. Wij adviseren u over de keuze tussen zomerbanden of winterbanden. Maar misschien zijn all-seasonbanden voor u de oplossing. De juiste keuze hangt af van het soort gebruik, hoeveel kilometer u rijdt, wat uw rijstijl is en natuurlijk uw budget.

Het adres voor autoservice in Oud-Beijerland

Banden zijn belangrijk maar wij zorgen er ook voor dat uw auto blijft rijden. Wij doen het complete onderhoud zoals grote beurt, kleine beurt en olie verversen van uw auto. Ook zijn wij een APK station.

Auto onderdelen en auto acessoires in Oud-Beijerland

Remmen, schokbrekers, accu’s, trekhaken, velgen, tuning, we bieden het aan. Wilt u onbezorgd op skivakantie, dan leveren we ook sneeuwkettingen en kunt u dakkoffers huren. Zoals u ziet, Peter de Groot is van alle markten thuis.