Banden
Afspraak
Offerte

Afspraak

Premio Peter de Groot: Expertise, topmerken en optimale service voor veilig rijden. Klantgericht advies en zorgvuldige bandenmontage.

Onderhoudsofferte

Het aanvragen van een onderhoudsofferte bij Premio biedt transparantie, professionele service, kostenbesparing op de lange termijn, garantie en gemak. Het is een verstandige keuze om ervoor te zorgen dat je voertuig goed wordt onderhouden en om onverwachte problemen te voorkomen.

Welkom bij Premio Peter de Groot

Premio Peter de Groot
Openingstijden
Maandag 08:30-17:30
Dinsdag 08:30-17:30
Woensdag 08:30-17:30
Donderdag 08:30-17:30
Vrijdag 08:30-17:30
Zaterdag 08:30-12:00
Zondag Gesloten

Aanbod bij Premio Peter de Groot

Airco service
APK
Brakes
Breakdown Service
By appointment
Car Batteries
Car loan
Car windows
Coffee corner
Exhaust Systems
Get up and return
Maintenance
Rims
Shock Absorbers
Tyre Storage
Tyres - Industry
Tyres - Motorcycles
Tyres - Passenger Cars
Tyres - Vans
Waiting room
Wheel Alignment
WIFI for customers
Wipers
Without appointment

Premio Banden en Autoservice Peter de Groot Oud-Beijerland

Banden vormen het enige contact tussen uw auto en het wegdek. Daarom vinden wij goed advies heel belangrijk. Het advies is altijd gericht op uw persoonlijke situatie. Wij adviseren u over de keuze tussen zomerbanden of winterbanden. Maar misschien zijn all-seasonbanden voor u de oplossing. De juiste keuze hangt af van het soort gebruik, hoeveel kilometer u rijdt, wat uw rijstijl is en natuurlijk uw budget.

Het adres voor autoservice in Oud-Beijerland

Banden zijn belangrijk maar wij zorgen er ook voor dat uw auto blijft rijden. Wij doen het complete onderhoud zoals grote beurt, kleine beurt en olie verversen van uw auto. Ook zijn wij een APK station.

Auto onderdelen en auto acessoires in Oud-Beijerland

Remmen, schokbrekers, accu’s, trekhaken, velgen, tuning, we bieden het aan. Wilt u onbezorgd op skivakantie, dan leveren we ook sneeuwkettingen en kunt u dakkoffers huren. Zoals u ziet, Peter de Groot is van alle markten thuis.