Autobanden zoeken
Afspraak maken
Onderhouds­offerte

Kies werkzaamheden

Truck en industriebanden in Oosterhout

Truck specialist

Wij zijn truck specialist door Fleet Care aan te bieden.
Door Fleet Care kunt u uw banden in topconditie houden. Wij bieden preventief onderhoud van uw wagenpark, vervanging, herpro lering, draaien op velg, positiewisseling en 24 uursservice.
Onze jarenlange expertise is ontstaan door onze roots. We zijn immers ooit begonnen met een transportbedrijf. We weten dat stilstand geld kost en dat wij dit voor u tot een minimum moeten beperken.
Uw zorgen om de banden liggen bij ons.

Wij kenmerken ons als multibrand leverancier. Wij leveren alle merken banden. Niets is ons te gek. Truckbanden, industrie-, landbouw- en grondverzetbanden.
En daarnaast bieden wij ook nog service op locatie aan.

Fleet Care

Door middel van Fleet Care geven wij u een beter beeld in uw bandenkosten. Daarnaast zult u merken dat u minder uitval van uw wagenpark zult ervaren. Met Fleet Care nemen wij de complete zorg omtrent het onderhoud van uw banden uit handen.
Met onze uitgebreide rapportages en analyses kunt u uw bandenbudget beter inzetten. En de kosten verlagen.

Contracten

Wilt u als eet owner zekerheid en vrijheid dan bieden wij u een scala aan banden- en/ of kilometercontracten aan. U bepaalt het merk en de mate van service. Wij zorgen voor uitvoering en perfecte opvolging van uw voertuigen.

TPMS

In navolging van de personenwagens, begint TPMS in de truck- en trailerwereld ook zijn intrede te doen. In samenwerking met een
aantal bandenfabrikanten kunnen wij diverse
soorten TPMS-systemen aanbieden. Het
TPMS-systeem zorgt voor een tijdige registratie van onderspanning en hierdoor minder uitval en brandstofverbruik.

24 uur Pech service | ServiceLine24H

Wij bieden 24 uur pechservice aan, 365 per jaar inclusief Europese dekking. Met onze modern ingerichte service units helpen wij u bij een pechgeval snel weer op weg. Mocht u in het buitenland staan dan helpt één van onze Europese partners u op weg.

Warm/koud reparaties

Als een band te repareren valt, dan doen wij dat op een vakkundige manier door middel van vulcanisatie apparatuur.

Herprofilering en vernieuwing

Door trekas- en trailerbanden te herpro leren kunt u de levensduur van een band met wel 25% verlengen. Als de banden versleten zijn is het aan te raden om uw banden te laten vernieuwen. Hiermee bespaart u aanzienlijk op uw kosten. Daarnaast kunt u hiermee uw CO2 footprint verlagen.

Uitlijnen

Op onze locatie in Oosterhout zijn wij ingericht op het uitlijnen van vrachtwagens en trailers. Hiervoor hebben wij een uitlijnput. Door middel van de moderne Koch uitlijnapparatuur kunnen wij ervoor zorgen dat uw auto minder bandenslijtage en brandstofverbruik zal hebben.

Landbouw en industrie

Bent u opzoek naar de juiste industrie-, landbouw- of grondverzetband dan zijn wij hiervoor uw ideale partner. Door middel van onze jarenlange samenwerking met diverse leveranciers kunnen wij u het juiste advies geven en bij testen urengaranties afgeven.