Autobanden zoeken
Afspraak maken
Onderhouds­offerte

Onderhoudsofferte

Het aanvragen van een onderhoudsofferte bij Premio biedt transparantie, professionele service, kostenbesparing op de lange termijn, garantie en gemak. Het is een verstandige keuze om ervoor te zorgen dat je voertuig goed wordt onderhouden en om onverwachte problemen te voorkomen.

Lichtmetalen velgen – Oosterhout

Lichtmetalen velgen zijn er in veel verschillende ontwerpen en stijlen. Bovendien zijn ze erg licht van gewicht. Naast deze voordelen hebben deze velgen nog meer voordelen. Premio Taks van Gils heeft de voordelen voor u op een rijtje gezet.

De voordelen van lichtmetalen velgen

Tijdens het rijden ontstaat er wrijving op de banden en remmen van de auto. Lichtmetalen velgen voeren de warmte goed af waardoor de bandtemperatuur niet te hoog oploopt. Dit heeft voordelen voor uw remmen, de wiellagers en de banden. De levensduur wordt namelijk vergroot. Bovendien geven de velgen trillingen en onbalans minder gevoelig door. Dit komt doordat deze velgen een stuk stijver zijn dan stalen velgen. Hierdoor zijn de velgen meer vormvast en minder elastisch. Hierdoor geven ze trillingen en vibraties minder goed door.
 
De kans op corrosie is een stuk kleiner als de velgen een oppervlaktebehandeling ondergaat. Dit vergroot de levensduur van de velgen. Tot slot is de maatnauwkeurigheid erg groot. Dit komt omdat lichtmetalen velgen door middel van afdraaien de juiste afmetingen krijgt. Stalen velgen worden eerst geperst en dan pas gelast. Hierdoor is er kans op maatverschillen.
 
Natuurlijk is het gewoon gaaf om een mooie set onder de auto te hebben!