Premio Mario Verkade

Kwikstaartlaan 14, 3704GS Zeist
Openingstijden
Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00
Zaterdag 09:00-12:00
Zondag Gesloten

Premio Mario Verkade

Wat voor auto u ook rijdt, u wilt erop kunnen vertrouwen, ervan genieten. Dat willen we bij Premio Mario Verkade ook. Sterker nog: daar doen we alles aan! Van APK of nieuwe banden tot onderhoud, net wat uw auto nodig heeft, het hele jaar door. Wij regelen het.
Alles om uw rijplezier te vergroten, dat is Premio Mario Verkade.

Autobanden zoeken
Afspraak maken
Onderhouds­offerte

Kies werkzaamheden

Bandenservice Zeist

Veiligheid en comfort. Daar let de bandenspecialist van bandenservice Premio Mario Verkade in Zeist op wanneer hij u adviseert over banden voor auto’s caravans, campers en aanhangwagens. Goede banden zorgen voor grip, stabiliteit en voorkomen dat u slipt bij nat of winters weer.

Onze bandenspecialist loopt graag met u mee naar buiten om te bekijken of u voldoende profiel op uw banden hebt. Dat bepaalt mede of u wel nieuwe banden nodig hebt.  Is dat het geval, dan ontvangt u ook meteen een goed advies over de meest geschikte autoband.

De bandenspecialist van Premio Mario Verkade let daarbij op diverse factoren die bepalend zijn voor het kiezen van de juiste autoband. Bijvoorbeeld uw rijstijl, het type terrein waar u rijdt, de weersomstandigheden en of u in het buitenland rijdt. Bij elk advies krijgt u vrijwel altijd de keuze uit verschillende bandenmerken en prijsklassen. Zo krijgt u de beste bandenservice en rijdt u altijd met autobanden van kwaliteit, voor een goede prijs.

 

Onderhoudsbeurt in Zeist

Regelmatig een onderhoudsbeurt voor uw auto bevordert de rijprestaties en levensduur. Uw auto rijdt veiliger en verbruikt minder brandstof. Ook voorkomt een onderhoudsbeurt grotere problemen en dure reparaties doordat kleine gebreken in een vroeg stadium gesignaleerd worden.

Welke onderhoudsbeurt uw auto nodig heeft, wordt altijd met u besproken wanneer u bij Premio Mario Verkade een afspraak maakt. Het auto onderhoud verschilt namelijk per type auto en is afhankelijk van de richtlijnen van de fabrikant.

Als vuistregel hanteren we bij Premio Mario Verkade: een kleine beurt na 1 jaar of 15.000 kilometer en een grote beurt na 2 jaar of na 30.000 kilometer.

Een onderhoudsbeurt is eigenlijk een controle. Alleen in geval van een defect repareren de monteurs van Premio Mario Verkade uw auto.

Dat doen we altijd na overleg waarbij u vooraf een prijsopgave ontvangt. Zo hebt u altijd duidelijkheid over de kosten.

Winterbanden huren

Winterbanden huren is een goede optie voor als u nog geen winterbanden wilt kopen. Zeker wanneer u in winterse periodes weinig auto rijdt of alleen tijdens een wintersportvakantie op winterbanden rijdt. Verkoopt u straks uw auto, dan is winterbanden huren zeker een goede oplossing.

Dunlop-winterband

Sneeuwkettingen huren

Hebt uw sneeuwkettingen nodig omdat uw op wintersportvakantie gaat? Bij Premio Mario Verkade kunt u sneeuwkettingen huren of kopen. Onze monteurs zorgen ervoor dat u met de juiste maat sneeuwketting op pad gaat en niet voor verrassingen komt te staan.

sneeuwkettingen-huren