Premio Deni Wheelstyling

Venenweg 23, 1161AK Zwanenburg
Openingstijden
Maandag 08:15 - 17:00
Dinsdag 08:15 - 17:00
Woensdag 08:15 - 17:00
Donderdag 08:15 - 17:00
Vrijdag 08:15 - 17:00
Zaterdag 08:15 - 14:00
Zondag Gesloten

Premio Deni Wheelstyling

Autoservice Zwanenburg

DENI Wheelstyling, een begrip in banden- en vooral velgenland. Wat begon als passie voor lichtmetalen wielen, puur gericht op het stylen van auto’s met “dikke”wielen, is het nu uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 10 werknemers.

Hoeksteen van het bedrijf blijft de insteek met een lach. Klantenrelaties zijn zeer belangrijk en de informele manier van communiceren is inmiddels een van de pijlers van het bedrijf. Daarnaast streven we bij DENI naar het leveren van de hoogst mogelijke service en kwaliteit. Wij verwelkomen u graag op onze locatie aan de Venenweg in Zwanenburg. Hier kunnen wij samen met u de ideale velgenset uitzoeken voor uw auto in onze showroom met vele voorbeelden van mogelijke wielen. Uiteraard kunnen wij op deze plek ook al het benodigde werk aan het onderstel van uw auto uitvoeren, zoals verlagingssets en remmen. Wij zorgen ervoor dat uw auto niet alleen TOP presteert, maar er ook TOP uitziet!

Autobanden zoeken
Afspraak maken
Onderhouds­offerte

Onderhoudsofferte

Het aanvragen van een onderhoudsofferte bij Premio biedt transparantie, professionele service, kostenbesparing op de lange termijn, garantie en gemak. Het is een verstandige keuze om ervoor te zorgen dat je voertuig goed wordt onderhouden en om onverwachte problemen te voorkomen.