Autobanden zoeken
Afspraak maken
Onderhouds­offerte

Onderhoudsofferte

Het aanvragen van een onderhoudsofferte bij Premio biedt transparantie, professionele service, kostenbesparing op de lange termijn, garantie en gemak. Het is een verstandige keuze om ervoor te zorgen dat je voertuig goed wordt onderhouden en om onverwachte problemen te voorkomen.

Wielsloten – Den Haag

Waarom wielen beveiligen met wielsloten?

Vaak zijn uw velgen een kostbaar bezit. Zijn uw wielen van de auto niet beveiligd met wielsloten of slotbouten? Dan is het verstandig deze wel met een wielslot te beveiligen, het komt namelijk vaak voor dat lichtmetalen velgen gestolen worden.

Wat zijn wielsloten?

 
Een wielslot ook wel slotbout genoemd, is een bout die u net als andere bouten vastdraait in het wiel. Er wordt per wiel één bout vervangen door een slotbout deze worden dan gemonteerd met een bijgeleverde adapter. Nu is het niet meer mogelijk om zonder deze adapter het wiel te verwijderen. Zo bent u er van verzekerd dat uw velgen veilig zijn!
 
Wij raden aan uw adapter (sleutel) voor de slotbouten niet thuis te bewaren, want als u een lekke band onderweg krijgt heeft u deze adapter nodig om het wiel te demonteren.