Autobanden zoeken
Afspraak maken
Onderhouds­offerte

Onderhoudsofferte

Het aanvragen van een onderhoudsofferte bij Premio biedt transparantie, professionele service, kostenbesparing op de lange termijn, garantie en gemak. Het is een verstandige keuze om ervoor te zorgen dat je voertuig goed wordt onderhouden en om onverwachte problemen te voorkomen.

Velgbescherming – Den Haag

Bescherm uw velgen!

Velgen kunnen een kostbaar bezit zijn, het is daarom natuurlijk schrikken op het moment dat er een stoeprandje geraakt wordt. U kunt uw velg op verschillende manieren beschermen. Er zijn bijvoorbeeld banden met velgrandbescherming, deze hebben een extra dikke rand. Heeft u geen band met velgrandbescherming dan kunt u uw velg beschermen met velgbescherming van bijvoorbeeld AlloyGator.

AlloyGator velgbescherming

Velgbescherming van AlloyGator beschermt uw velg tegen beschadigingen, ook biedt het bescherming aan de zijkant van de band. De AlloyGator velgbeschermer is gemaakt van een sterk nylon dat flexibel is dus de velg niet beschadigt. Deze velgbeschermers zijn op 98% van alle velgen te monteren. Mochten uw banden vervangen worden, dan kunnen vaak de velgbeschermers blijven zitten.