Autobanden zoeken
Afspraak maken
Onderhouds­offerte

Onderhoudsofferte

Het aanvragen van een onderhoudsofferte bij Premio biedt transparantie, professionele service, kostenbesparing op de lange termijn, garantie en gemak. Het is een verstandige keuze om ervoor te zorgen dat je voertuig goed wordt onderhouden en om onverwachte problemen te voorkomen.

Bandenopslag in Den Haag

Weet u even niet waar u uw zomerbanden in de winter moet laten? Of heeft u de mogelijkheid niet om uw winterbanden tijdelijk op te slaan? Premio Banden en Autoservice biedt bandenopslag aan. Wij zorgen dat uw banden onder optimale omstandigheden worden opgeslagen.

Uw banden blijven in topconditie dankzij de bandenopslag van Premio Banden en Autoservice. Wij slaan bijna iedere soort band voor u op. Van zomer- en winterbanden tot caravanbanden.

Banden opslaan bij Den Haag

Banden nemen veel ruimte in beslag. Wanneer u daar geen ruimte voor heeft, liggen de banden behoorlijk in de weg. Daarnaast is de wijze waarin de banden opgeslagen moeten worden vaak lastig te realiseren. Banden vragen namelijk een bepaalde temperatuur om uitdroging tegen te gaan. Daarnaast is de manier waarop de banden worden opgeslagen belangrijk. Het is namelijk erg slecht om banden zonder velgen op te hangen en banden met velgen neer te zetten.

Bandenopslag in Den Haag – Hoe slaan wij banden op?

Banden vragen een specifieke manier van opslag. Premio houdt daar rekening mee en zorgt er voor dat de banden op de juiste wijze en in de beste omgeving worden opgeslagen.
Het is belangrijk om banden in een droge, koele en donkere ruimte op te slaan. Daarnaast is het verstandig om aan te geven welke band op welke plek zat en in welke richting de band draaide. Wij hebben plek voor banden zonder velg en banden met velg. Beide banden vragen om een andere manier van opslaan.

  • Banden met velg
    De beste manier om banden met velg op te slaan is door ze op te hangen of door ze te stapelen. Het is sterk af te raden om banden met velg rechtop neer te zetten.
  • Banden zonder velgen
    Banden zonder velgen hebben maar 1 manier waarop deze opgeslagen worden. De banden worden apart neer gezet. Het ophangen en het stapelen van banden zonder velgen is erg slecht.