Autobanden zoeken
Afspraak maken
Onderhouds­offerte

Onderhoudsofferte

Het aanvragen van een onderhoudsofferte bij Premio biedt transparantie, professionele service, kostenbesparing op de lange termijn, garantie en gemak. Het is een verstandige keuze om ervoor te zorgen dat je voertuig goed wordt onderhouden en om onverwachte problemen te voorkomen.

Banden wisselen in Den Haag

Schieten de temperaturen weer omhoog? Dan is het weer tijd voor zomerbanden. Of dalen de temperaturen sterk? Wees dan op tijd met het wisselen naar winterbanden. U bent van harte welkom om uw banden te laten wisselen bij Premio Banden en Autoservice. Wij zijn voorzien van alle materialen om uw banden snel en efficiƫnt te verwisselen. Wij nemen u graag alle moeite uit handen. Wij wisselen uw banden terwijl u geniet van een lekkere kop koffie of tussendoor boodschappen gaat doen. Ook zonder afspraak bent u welkom om langs te komen. Wij vinden altijd wel een gaatje om uw banden te wisselen.

Wanneer is het tijd om mijn banden te wisselen?

Het is lastig inschatten wanneer het tijd is om uw autobanden te wisselen. Daar willen wij u graag een handje bij helpen. Wij hebben voor u een aantal redenen op een rijtje gezet waar u op kunt letten.

 • Allereerst vragen verschillende weersomstandigheden andere eisen aan autobanden.
  De winter vraagt om banden die tegen gladheid en sneeuw kunnen. Terwijl de zomer om autobanden vraagt die tegen de hitte kunnen. Schieten de temperaturen boven de 7 graden Celsius dan is het tijd voor zomerbanden. Daalt het kwik onder de 7 graden Celsius dan zijn winterbanden nodig.
  • Een tweede reden is om slijtage te voorkomen.
   Dit komt omdat de omstandigheden waar de banden voor zijn gemaakt ontbreken. Het is daarom verstandig om uw autobanden tijdig wisselen. Daarnaast gaat u een stuk veiliger de weg op.

Banden wisselen in Den Haag – wat zijn de eisen?

 • Als de profieldiepte van uw band minder dan 1,6 millimeter is.
  Dat is de wettelijke minimale profieldiepte voor alle zomerbanden, winterbanden en all-seasonbanden in Europa. Wij adviseren echter uw banden bij uiterlijk 2 millimeter te vervangen.
 • Tot slot rijdt u een stuk comfortabeler op autobanden die in goede staat zijn.
  Het is belangrijk om uw autobanden op tijd te laten wisselen. U heeft dan namelijk een betere wegligging. Bovendien bespaart u op benzine en rijdt u een stuk zuiniger. Door blijven rijden op autobanden die niet door de apk keuring zijn gekomen is erg riskant. Ga daarom voor veiligheid en zekerheid en laat op tijd uw banden wisselen.