Premio Blok – Den Haag

Castorstraat 4, 2516AM Den Haag
Openingstijden
Maandag 08:30-17:30
Dinsdag 08:30-17:30
Woensdag 08:30-17:30
Donderdag 08:30-17:30
Vrijdag 08:30-17:30
Zaterdag 09:00-12:30
Zondag Gesloten

Premio Blok – Den Haag

Een familiebedrijf dat zich kenmerkt door een passie voor het verbeteren van auto’s, en de zorg voor elkaar. Een onderneming die ruimte geeft om te leren en te innoveren. Centraal gelegen op industrieterrein De Binckhorst in Den Haag waar alle medewerkers zich inspannen om het beste resultaat voor de klant en zijn auto te bereiken. Dat is Premio Den Haag.

Autobanden zoeken
Afspraak maken
Onderhouds­offerte

Kies werkzaamheden

Bandenservice Den Haag

Premio Banden en Autoservice Den Haag, is wat naam wellicht minder bekend, maar al ruim 30 jaar is de naam Eelco Blok synoniem voor banden, bandenservice en het perfect uitlijnen van auto’s. Op zijn 16e begon hij als leerlingmonteur waarna hij al snel van ‘het snelle werk’ zijn specialisme maakte op Europese racecircuits zoals Zandvoort, Spa en de Nürburgring.

Als bandenspecialist startte hij in 2002 zijn eigen autobedrijf in Den Haag onder de naam Profile Tyre Center Blok. Autobestuurders konden bij hem terecht voor zowel een bandenwissel, eenvoudig auto onderhoud tot optimale wieluitlijning.

Premio Banden en Autoservice Den Haag – Van banden tot auto onderhoud

In 2017 veranderde de naam in Premio Den Haag. Zijn vrouw Carolien begroet de klanten aan de balie terwijl zoon Jordi samen met zijn vader in de werkplaats de auto’s onderhouden of van nieuwe banden voorzien. Neef Daniël Bakels richt zich op de zakelijke aspecten en technische innovaties om het garagebedrijf verder uit te bouwen.

Samen zorgen zij ervoor dat autobestuurders veilig met hun auto de weg op kunnen. Dat doen ze door uw auto te onderhouden met de modernste autotechnieken, met jarenlang kennis en ervaring, en met passie voor het autovak

Premio Den Haag team