Premio Cuijk

De Hork 21b, 5431NS Cuijk
Openingstijden
Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Premio Cuijk

Het team van Premio Cuijk bestaat uit vertrouwde gezichten en u kunt dus bouwen op jarenlange ervaring als het gaat om banden, velgen en onderhoud aan uw voertuig. Bij ons kunt u terecht voor alle typen banden van de bekende merken, maar ook voor budgetbanden van goede kwaliteit.

Autobanden zoeken
Afspraak maken
Onderhouds­offerte

Kies werkzaamheden

Bandenservice Cuijk

Premio Cuijk is een nieuwe naam in de regio, maar ons bedrijf kent desondanks een rijke historie. Premio Cuijk is namelijk ontstaan uit Bandenservice Theo Willems dat in 1982 is opgericht en bekend stond om zijn goede service en – heel belangrijk – de goede nazorg wanneer dit nodig was. De service en nazorg zijn onder de nieuwe naam Premio Cuijk onverminderd hoog.

Het team van Premio Cuijk bestaat uit vertrouwde gezichten en u kunt dus bouwen op jarenlange ervaring als het gaat om banden, velgen en onderhoud aan uw voertuig. Bij ons kunt u terecht voor alle typen banden van de bekende merken, maar ook voor budgetbanden van goede kwaliteit.

Service voor u en uw auto

Service verlenen is voor Premio Cuijk de normaalste zaak van de wereld. Of het nu gaat om een prijsaanvraag of een reparatie, wij adviseren u graag en leggen u tevens uit waarom in uw situatie het één beter is dan het ander. Wij werken met gediplomeerd personeel dat ervaring heeft in de bandenbranche. Wij doen alles om ervoor te zorgen dat u met een goed gevoel weer de weg op rijdt en in de toekomst vaker bij ons terug komt.

Het advies dat u van ons krijgt is altijd persoonlijk. Iedere bestuurder heeft een andere rijstijl, een andere auto en rijdt op andere wegen. Daarom is het belangrijk dat u een goed en helder advies krijgt, afgestemd op uw wensen, omstandigheden en rijstijl.

Bij ons wordt u altijd snel geholpen, doorgaans kan dat zelfs zonder vooraf een afspraak te maken. Buiten onze openingstijden bieden wij ook 24-uursservice via de ANWB en autohulpdienst Ben Heiltjes.